lördag 5 juli 2008

En dag i bilen

Savanna, GA - Manning, SC - Rocky Mount, NC


Idag har vi kört bil, och kört bil och sedan kört bil lite till. En äkta roadtrip-dag. Vi lämnade Savannah på morognen, körde via en mataffär för att köpa frukost. Frukosten intogs på bästa roadtrip-manér i bilen. Tyvärr hade vi inte någon kniv att bre brödet med, men det löste sig ganska bra i alla fall...


Vi följe I-95:an norrut och har bara lämnat den korta stunder för att äta lunch och tanka på ett rastställe utanför Manning, South Carolina eller för hämta kartor och kupongböcker på välkomstcentran. Ja, och så för att kissa ibland förståss.

När vi började bli trötta och klockan visade halv fem började vi leta efter boende för natten. Ungefär samtidigt kom det ett åskoväder över oss och vi var glada att inte behöva köra längre och tog in på ett motell i Rocky Mount i North Carolina. Vi fick dock ta oss igenom ett par minuters hällregn och åskoväder för att hitta middag och hamnade på Ruby Thusdays där vi fick god mat och bra salladsbuffé. Kan rekomederas för alla som är i USA.

Vi försökte förgylla kvällen med ett biobesök men det gick inte så bra. Antingen hade filmerna redan börjat eller så skulle vi få vänta i två timmar på nästa. Inget kul tyckte vi så vi åkte hem och såg en film på TV istället.

Imorgon blir det också en dag i bilen men om allt går som det ska är vi i nationens huvudstad tidigt på eftermiddagen.

Inga kommentarer: