onsdag 9 juli 2008

We shopped 'til we dropped

Pottstown, PA

Efter 365 dagars sparande av semesterdagar och pengar, fick vi nu äntligen en dag där vi fick göra av med allt. Denna dag spenderade vi på Philadelphia Premium Outlets. Det är en nyöppnad outletby några mil utanför Philadelphia och 10 minuters bilresa från vårt motell i Pottstown. Just detta Outlet har 150 butiker och i alla fanns det trevliga människor som mer än gärna ville hjälpa oss att spendera våra pengar.

Det fanns mest kläder, skor och acessoarer och inte så mycket elektronik. Det fanns å andra sidan desto mer affärer med fina väskor...
kolla in alla på: http://www.premiumoutlets.com/outlets/outlet.asp?id=75

Vi hade i förväg satt upp en gräns för hur mycket vi fick shoppa för och stod laddade utanför affärerna när de öppnade i morse. Vi vågar knappt säga det och vi trodde aldrig att vi skulle nå den punkten, men efter 8 timmar var vi så uttröttade att vi inte orkade fortsätta, trots att vi ännu inte hade nåt vår förbestämda gräns. Vi har sagt det förr, men säger det igen. Vi älskar vår dollarkurs!
Nu ligger vi utmattade på motellrummet och har precis ätit take away-mat och laddar om för att åka till New York i morgon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vill höra om era fantastiska fynd....vad blev det och vad kostade det...??

Nu när jag skriver detta är det morgonen den 10!!! Hurra hurra för Klara som fyller år idag, hoppas du får en fantastisk dag med god mat, tårta och trevlig sång!!!

Kramar Fam Magnusson och speciellt en liten hälsning från Myrna som blir 6 månader idag och fått sina 2 första tänder (mer eller mindre) efter 3 dgrs feber...

Anonym sa...

Helt ohämmat shoppande kan inte alls vara bra!!! Nu får ni ta och komma hem och sansa er snart. = )

Kramar från Katarina som inte alls är avundsjuk.

Anonym sa...

Grattis klara!
Mysko att ni kom till en gräns där ni inte orkade shoppa längre...
Säkert att ni är friska??
/J