tisdag 1 juli 2008

Let's Go Braves!

Atlanta, GA

Vi vaknade till den bästa frukosten hittills och prisade ännu en gång våra kupongböcker. Det enda som inte är perfekt meddet här hotellet är internettuppkopplingen. Den är minst sagt inte så pålitlig. Det roliga är att deras nätverk heter "Stay online", men vi blir hela tiden utkastade. Just nu sitter vi i lobbyn, där mottagningen är lite bättre.

Efter frukost begav vi oss till havet... eller dvs Georgia Aquarium. Det är Nordamerikas största akvarium och är hem för en mängd olika fiskar och andra sjölevande varelser. Roligast var nog sjölejonen, som outtröttligt lekte herre på täppan.



Dagens höjdpunkt var upplevelse på Turner Field. Turner Field är "home of the Braves", vårt nya favoritbasebolllag. Dagen till ära hade vi självklart tagit en tur i supporteraffären och blivit riktiga Braves-fan.



Under 3 timmar spelade Atlanta Braves mot Philadelphia Phillies, och vi försökte förbrilt lista ut svaren på alla våra frågor. T ex När får man poäng? Är vi de röda eller de blå? Varför gjorde de så nu helt plötsligt? Tillslut kom vi tyvärr fram till att vårt älskade Braves förlorade. Det hjälpte inte att vi lärde oss hejaramsorna.

Bilder på fiskar och från matchen ser du här

1 kommentar:

Anonym sa...

*avundsjuk* Kram på er!