söndag 22 juni 2008

Cheesecake and Rock n' Roll

Erie, PA - Cleveland, OH - Huron, OH


Vi började dagen på bästa sätt: sovmorgon! Vi fortsatte dagen i samma sakta takt och tog oss västerut. Vi stannade i Cleveland, Ohio för att äta lunch med Ninndills dykkompis som är Au-pair här. En mycket trevlig lunch på Cheesecake Factory blev det. Kul att höra hur det är att leva i USA och hur hon haft det. Vi fick tips på vad vi skulle se i området och i Chicago. Vi kunde inte gå från Cheesecake Factory utan att köpa med oss lite efterrätt.

Vi passade också på att köpa en ordentlig Atlas över USA. Hittills har vi kört efter kartor vi haft med oss från Sverige men nu är vi utanför dem. Men med dagens inköp kan vi köra hela vägen utan att köra fel. Eller i alla fall hitta tillbaka om vi kör fel.
När vi ändå var i Cleveland så passade vi på att gå ett varv på Rock and Roll Hall of Fame and Museum. Till vår förvåning så hittade vi inte ABBA eller någon annan svensk invald. Vi får hoppas att det bara är en tidsfråga. Det vi hittade var många gitarrer och en massa roliga scenkläder.
Läger för natten har vi slagit i Huron, Ohio. Detta för att det ligger nära Ceders Point. Vet ni inte vad Cedars Piont är? Vänta till morgondagens inlägg så får ni se.

En kommentar från dagen;
Ninndill: Excuse me, do you have any fruit?
Tjej på Shell macken: What?

Jakten på fibren går vidare...
Här finns fler bilder från dagen!

Inga kommentarer: