söndag 15 juni 2008

Längs I-95

Connecticut - Rhode Island

Tänk att en av höjdpunkterna kom så fort. Efter frukost idag så körde vi till New Haven och Yale University. Ni som vet att vi är stora fans av "Gilmore Girls" blir inte så förvånade av att vi gick i Rory's fotspår. Vi gnuggade tån på statyn av Theodore Dwight Woolsey för att få tur och köpte fina kläder från Campus Clothing Company. Tipset är att hitta den "riktiga" Yale-butiken och inte fastna i turist varianten på Barnes & Nobles - bokaffären.

Efter lunch åkte vidare på I-95. Vi lärde oss att missar man en avfart är det bara att ta av nästa, köra under motorvägen och åka tillbaka. Som tur är ligger avfarterna nära varnadra, är fint numrerade och så ligger det en McDonalds vid varje avfart.

På vägen stannade vi på ett av landets köpcentrum och skaffade telefonkort. Till höger ser ni våra nummer, skicka ett sms! Där pratade en stund med Charlie och Joe som hjälpte oss, de hade nog lite tråktigt då vi var de enda kunderna i butiken. Kul var att Charlies mamma är från Sverige och han kunde två ord på svenska: jävla skit.

Framme i Newport hittade vi ett billigt motel med hjälp av vår nya vän: kuponghäftet. De hade vi hämtat på "New England Welcome Center" i Connecticut.

Nu kollar vi vädret för morgondagen och funderar på om det blir kust eller stad.


Klicka här för att se våra bilder från idag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!

Så underbart ni verkar ha det! Saknade dig igår då 3/4 av kvartetten var i Kvarnby... men Myrna fick sitt namn och alla gick hem mätta och belåtna...tror jag..:)
Ha det fantastiskt, jag följer med på er resa...
Och Glad midsommar om vi inte hörs innan!

Massor av bamsekramar din ledare

Unknown sa...

Det rullar på ser jag. Svenska svordomar verkar vara väl spridda över klotet =)

Anonym sa...

Jag vill också gnugga tå på Yale! Håller på att smygplanera in ett besök På WarnerBros i L.A. I december. Andy kommer dö om han får veta att han ska till GG inspelningsstaden....men jag ska vara hemlig så länge det går.

Vad härligt ni verkar ha det! Ät en riktig frukost med en massa French toast för mig också!!!!

Kram