tisdag 17 juni 2008

Vi drar nordväst

Boston, MT - Salem, MT - New Hampshire - White River Junction, VT

Idag har det varit en bra dag. Eller i alla fall till 90 procent...

Förmiddagen spenderade vi i Salem, som ligger precis norr om Boston. Där lärde vi oss om häxor på Salem Witch Museum och åt "The famous 1/4 pound black agnus hotdog" från The Boston Hotdog Company. Salem var på det hela taget en ganska trevlig stad som helt gått in för det här med häxor. Man skulle kunna sammanfatta det som att allt i denna stad handlar om häxor. Vi passade också på att njuta av solen på gräsmattan i Salems stadspark "The Washington Common".

Efter lunch begav vi oss nordväst genom Massachusetts och upp till New Hampshire. Vi tog vägen via den lilla staden Warner, NH för att fika. Det var är jättemysig liten stad och vi spenderade 1h utanför fiket med att titta på en polis som spenderade 10% av sin tid med att dirigera skolbussar och 90% av sin tid med att prata med folket i stan.

Därefter åkte vi norrut för att spendera natten i staden White River Junction precis på gränsen till Vermont. Färden gick längs med I-89 och naturen runt omkring var fantastisk. White River Junction är en stad som definitivt verkar ha sett sina glansdagar. Likaså har vårt motell för natten. Vi blev lite besvikna på staden som inte ens kunde erbjuda oss någon middag, men blev genast på bättre humör när vi hittade till grannstadens köpcentrum där Taco Bell var mer än villiga att utfodra oss. Då blev vi glada igen!


Kvällsnöjet var insupa amerikans kultur genom att strosa runt på K-mart Big superstore. Det finns många konstiga saker...

Klicka här för att se våra bilder från idag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Girlies!
så underbart att följa er, sorry att kommentaren har dröjt så länge. Vad underbart ni verkar ha det. Jag vill också resa med er :D
Bäst älskade jag skoaffärren som hette "oh!ooh! shoes!"....
så träffande och så rätt
Let's go shopping.
Stor kram

Anonym sa...

Hej tjejer, ni ser ut att må bra - utmärkt, då gör vi också det. Nu siktar vi på midsommar med Kluno & Pia, vad planerar ni? Vad står på bordet? Biff, pancakes, coke? Hoppas ni finner rätt i allt som finns att välja mellan. Kram, Pappa Mats.