lördag 21 juni 2008

Vatten, stan är full av vatten

Toronto, ON (Canada) - Niagara Falls, ON (Canada) - Erie, PA


Med lite sorg i hjärtat åkte vi från Toronto. Det var en mycket trevlig stad och vi kommer gärna tillbaka en dag. Vi åkte söderut mot USA och precis på gränsen mellan länderna ligger Niagarafallen.

Vi kom till en stad där turistindustrin tagit över naturen. Fallen var fantastiska, mäktiga och stora. Det bästa var att man kunde komma så nära, vi kunde se vattnet precis när det tar sig över kanten och flyger 52 ner till botten. En del av vattnet kommer upp igen som dimma. Att stå brevid var en mycket mäktig känsla. Om vi rammlat över kanten hade det varit slutet.



Staden Niagara Falls är en stor turistfälla, tänk er Las Vegas eller Surfers Paradise. Många blinkade lampor, resturanger, affärer och lekland. Vi fick en snabb lunch och åkte ganska snart vidare.

Utan större problem kom vi in i USA igen. Denna gången var gränsvakten nästan trevlig. Thunderbirden rullade sydväst och snart var vi i Erie, PA. Här var det första gången som motellet vi siktat in oss på (med hjälp av kunpongerna) hade fullt och vi fick åka vidare. Efter ett par förfrågningar förstog vi att det var en fotbollsturnering i stan och vi fick ta att det betyder högre priser på rummen.

I morgon blir det en ganska så lugn dag med sovmorgon och inga stora äventyr inplanerade.

Ninndill & Kadojkan önskar god natt från Erie, Pensylvania.
Klicka här för att se fler bilder från idag.

1 kommentar:

T o M sa...

Hej Ninndill och Kadojkan, en regnig (Niagara, hmm) men skön midsommar, utan bad. Emma är stor och mogen, men hon vet samtidigt att nu är det tålamod som gäller fram till förlossningen. Fina bilder på Maid of the Mist, minst lika häftigt som Saltkråkan I. Dags för söndagskväll och lyngalax på Broadway i Lund. Kram T&M