söndag 15 juni 2008

Cosmic girl & Thunderbird

Sverige - London - New York - Connecticut

Så var dagen D här, vi steg upp tidigt och tog oss till varsin flygplats. På Heathrow hittade vi varandra mot alla odds. Vi hade försökt fixa så vi skulle sitta bredvid varandra på planet över Atlantetn men framme vid transferdisken hos Virgin Atlantic så visade sig att Ninndill inte hade rätt bordingpass och Kadojkan ingen sittplats. Tur att vi hittade en snäll tant som hjälpte oss till rätta.

Vårt stora fina jumbojet "Cosmic girl" tog oss över Atlanten i ett huj(med lite hjälp av ett par av det närmare hundratalet filmer våra privata tv-skärmar. Det hindrade dock inte att vi såg samma film samtidigt...).

Efter att ha studerat US Imigrations och deras stämpelprocedurer kommer frågan till oss - vad är livslängden på en stämpel?"

Väl på JFK och efter ett par resor fram och tillbaka med flygplatståget kom vi JFKs "biluthyrningsby", där vi trodde att vi skulle hämta ut en mellanklassbil. Det visade sig dock att det var en full size. Så vi körde därifrån i vår fina Hondai Azura.


The Big Apple välkomnade oss med årtiondets åskoväder och vi körde vidare i regnet till vårt motell i Stamford, Connecticut. Som en hyllning till vädret har vi döpt vår bil till "Thunderbird".
Ett tips: Boka första nattens hotell eftersom både US Imigration, flygbolagen och bilföretaget behöver första nattens adress.

Efter en dag som varat i närmare 24 timmar stupade vi i säng efter att ha räknat motellets tillgängliga tv-kanaler till 84.


Klicka här för att se våra bilder från idag!

Inga kommentarer: